Order Control og Logiq inngår partnerskap

Order Control og Logiq inngår partnerskap

Publisert 15.12.2021, 15:01

Logiq er glade for å kunngjøre vårt partnersamarbeid med Order Control.

Denne nye alliansen vil kunne hjelpe entreprenører innen bygg med å få en komplett oversikt over deres ordre, og vil bidra til å redusere svinn i byggeprosjekter.

Logiq har inngått et partnerskap med Order Control, et visjonært selskap som leverer en lean logistikkløsning for byggebransjen. De to selskapene vil ha fokus på å levere verdi til byggentreprenører gjennom digitalisering av ordreprosessen.

Logiq har lang erfaring innen byggebransjen, og har vært en viktig del innen digitaliseringen av handelsdokumenter i Norden. Store deler av materialet på byggeplasser bestilles imidlertid fortsatt uten å etterlate noen digitale spor.

Order Control leverer en løsning som gjør det enkelt å digitalisere ordreprosessen og å få en oversikt over hvem som har bestilt hva, når og hvor det vil bli levert. Ved å generere en digital ordre ID i deres app og bruke denne ved bestilling vil ordrebekreftelsen og andre handelsdokumenter automatisk bli tilordnet riktig prosjekt og person.

Logiq tilbyr nå et grensesnitt mot Order Control som gjør det mulig for entreprenører å motta ordrebekreftelser og andre handelsdokumenter digitalt fra sine leverandører. Alle transaksjoner blir behandlet i Logiqs plattform og leveres i et standardisert format inn til Order Control. Dette vil kunne gi raskere onboarding og time-to-value for selskaper som benytter Order Control.

 

Det har vært mye fokus på svinn og ineffektivitet på byggeplasser, og vi mener at Order Control presenterer en god løsning for deler av dette problemet. Vi er glade for å samarbeide med Order Control og å kunne tilby et grensesnitt som gjør at våre kunder enkelt kan begynne å benytte deres programvare. De fleste aktuelle leverandørene er allerede kunder av Logiq, og dette samarbeidet vil ytterligere styrke vår posisjon i bransjen og gi merverdi til våre kunder.

Troels Hansen, adm.dir i Logiq AS

 

Logiq er markedsleder for EDI-tjenester i den nordiske bygg- og anleggsbransjen, og de er den naturlige samarbeidspartneren for Order Control. Deres fleksible løsninger gjør det enkelt for oss å onboarde nye kunder. De har bevist en svært høy fag- og bransjekunnskap, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet for å digitalisere handelsprosessen i byggebransjen

Ken Morten Steen, administrerende direktør i Order Control

 


Om Order Control

Order Control hjelper entreprenører redusere svinn av timer og vare. Med tre tastetrykk lager du en OrdreID som identifiserer innkjøpsordrene slik at du vet hvem som har kjøpt hva til hvilket prosjekt, når varene kommer og hvor mye som leveres.

Automatisk kontroll av innkjøpspriser mot rammeavtaler, samt automatisk kontering med prosjekt og hovedbokkonto, skjer automatisk i bakgrunnen. Resultatet er sterkt redusert tidsbruk på administrative oppgaver, og datafangst som lar deg bygge raskere med bedre kontroll.

 

Om Logiq

Logiq er det ledende nordiske digitale handelsnettverket for utveksling av handelsdokumenter mellom bedrifter. Vi tilbyr full støtte og samtrafikk for alle dokumenttyper i purchase-to-pay og order-to-cash prosessene, og vi effektiviserer den digitale kommunikasjonen for mer enn 5 000 selskaper i det nordiske markedet. Tjenestene våre utvikles kontinuerlig for ytterligere å øke verdien vi gir til våre kunder. Selskapet ble etablert i 1999, og vi har kontorer i Halden, Oslo og Stockholm.