Logiq & Pearl samarbeider

Logiq & Pearl samarbeider

Publisert 26.04.2023, 19:47

Pearl og Logiq har inngått et samarbeid for å tilby felles kunder skalerbare og tilpasningsdyktige løsninger for en jevn og digital prosess. Gjennom dette samarbeidet kan kundene forvente en komplett løsning for den digitale verdikjeden. Det vil kunne redusere manuelt arbeid og gi både standardiserte og automatiserte prosesser.

 

Digital utvikling i front

Bruken av digitale og moderne tekniske løsninger i en bedrift er ofte en avgjørende faktor for å oppnå fremgang og å bli en konkurransedyktig aktør på markedet. Disse løsningene gjør det mulig for bedrifter å øke effektiviteten, redusere tid og kostnader og å forbedre kundeservicen. Ved å ta i bruk moderne teknologi og arbeidsmetoder kan bedrifter holde tritt med den rivende utviklingen.

En viktig strategi for å forbedre virksomheten og å nå en langsiktig fremgang, er å investere i digitale løsninger. SAP er en av de ledende ERP plattformene på markedet og tilbyr en mengde løsninger for selskap i alle bransjer. Gjennom integrasjonen med EDI sikkerhetsstilles standardisert og automatisert overføring av data og dokumenter mellom samarbeidspartnere. Muligheten til å kombinere disse har nå blitt enda sterkere da Pearl, en av Nordens største SAP partnere, samarbeider med Logiq. Sammen tilbyr vi våre felles kunder en fullstendig digital handelsprosess innenfor Purcase-to-pay og Order-to-cash.

 

Løsninger som sparer tid og penger

Med tilbudet fra Logiq og Pearl kan bedrifter nå dra nytte av vår kombinerte mangeårige erfaring innenfor både SAP og digital integrasjon, samt tekniske løsninger og prosesser som sparer både tid og penger. Ved å tilby en standardisert prosess for både inn- og utgående handelsdokumenter kan man sikre seg en kvalitetssikret, smidig og effektiv digital håndtering.

Gjennom samarbeidet med Logiq kan vi nå tilby neste nivå av standardiserte og automatiserte end-to-end løsninger i SAP gjennom digital integrasjon med både kunder og leverandører i alle steg i prosessen.

– Carl Mattsson, Senior Consultant, Pearl Sverige

I tillegg til å tilby en automatisert håndtering av handelsdokumenter vil Peppol spille en sentral rolle i de tjenestene Logiq og Pearl tilbyr. Som et Best Practice aksesspunkt garanteres høyeste standard når det gjelder digital kommunikasjon mellom bedrifter. Dette gir virksomhetene mulighet til å håndtere deres transaksjoner effektivt og sikkert, samtidig som man kan dra nytte av den seneste teknologien på markedet og de seneste løsningene i SAP. Et eksempel er SAP Invoice Management som tilbyr støtte for en automatisering av innkommende ordresvar, leveransevarsler og levarandørfakturaer og inkluderer også en standard integrasjon for Peppol fakturaer.

 

Sammen med Pearl får vi en erfaren partner innen SAPs løsninger der vi sammen kan hjelpe kunder å automatisere og digitalisere deres supply chain meldinger.

– Anne Ferm, Senior Sales Manager, Logiq Sweden

 

Kort oppsummert vil samarbeidet mellom Pearl og Logiq gjøre det mulig for våre kunder å oppnå fordeler av automatiserte prosesser og Peppol løsninger, som igjen vil føre til en jevnere og mer effektiv forretningsprosess. Bedrifter kan redusere manuell håndtering, unngå feil og korrigeringer og dermed ha fokus på andre viktige forretningsområder.

 

Logiq

 

 

 

 

Logiq er et ledende nordisk handelsnettverk for utbytte av handelsdokumenter B2B. De tilbyr full støtte og utbytte av alle dokumenter i prosessene Purchase-to-pay og Order-to-cash, og effektiviserer digital kommunikasjon for mer enn 5000 bedrifter. Logiqs tjenester utvikles kontinuerlig for ytterligere å øke verdien som tilføres kundene. Bedriften ble grunnlagt i 1999 og har kontorer i Halden, Oslo og Stockholm.

 

Pearl

 

 

 

 

Pearl er en av Nord Europas fremste leverandører av løsninger innenfor ERP. Vi leverer helhetsløsninger innenfor et brett spekter av applikasjonsområder og ser til at våre kunder lykkes gjennom høy kompetanse, avansert teknikk og unik forretningsforståelse. Pearl strever alltid etter langsiktige partnerskap og vi er blant annet markedsledende innen implementeringen av SAPs nye in-memory plattform S/4 HANA. Pearl er i dag 370 medarbeidere og har virksomhet i Norge, Sverige, Latvia, Ukraina, Polen og Singapore.