Fornyer strategisk partnerskap

Fornyer strategisk partnerskap

Publisert 09.01.2024, 14:55

Logiq, en ledende nordisk leverandør av løsninger for elektronisk faktura, er glad for å kunngjøre fornyelsen av sitt strategiske partnerskap med Medius, en ledende global leverandør av fakturahåndteringsløsninger.
Dette samarbeidet understreker deres felles forpliktelse til å levere eksepsjonell verdi til bedrifter som ønsker å forbedre sine e-fakturastrategier.
 

 

Logiqs robuste løsninger for elektronisk faktura kompletterer Medius sine løsninger for fakturahåndtering. Ved å fornye partnerskapet viser selskapene nok en gang sin dedikasjon til å tilby kundene sømløst integrerte løsninger, noe som resulterer i strømlinjeformede prosesser og forbedret økonomisk kontroll. For tiden høster hundrevis av skandinaviske kunder allerede fordelene av samarbeidet. 

 

Vi er begeistret over å fornye vårt partnerskap med Logiq, da dette gjør det mulig for oss å gi våre skandinaviske kunder en innovativ og fullt integrert ende-til-ende-løsning for behandling av innkommende elektroniske fakturaer, sier Katarina Andersson, VP Capture Product hos Medius. Sammen vil vi fortsette å støtte bedrifter i deres søken etter digital effektivitet i sine økonomiske prosesser. 

 

Det fornyede partnerskapet lover en enda lysere fremtid for bedrifter som ønsker å omfavne fordelene med elektronisk faktura, samtidig som de sikrer maksimal effektivitet og kontroll over sine økonomiske operasjoner. 

 

Vårt fornyede partnerskap med Medius er et bevis på vår forpliktelse til å levere fremragende løsninger for elektronisk faktura. Sammen tar vi sikte på å styrke bedrifter ved å tilby innovative ende-til-ende-løsninger. Vi er begeistret for den lyse fremtiden dette partnerskapet lover for bedrifter som omfavner elektronisk faktura, sier Anne Ferm, Senior Sales Manager hos Logiq.  

 

Følg med for flere spennende nyheter om utviklingen av elektronisk faktura – brakt til deg av Logiq og Medius! 

 

Om Logiq

Logiq er et ledende nordisk handelsnettverk for utveksling av handelsdokumenter mellom bedrifter. De tilbyr full støtte for utveksling av alle dokumenttyper i «Purchase-to-pay» og «Order-to-cash» prosessen, og effektiviserer den digitale kommunikasjonen for mer enn 5000 bedrifter. Logiqs tjenester utvikles kontinuerlig for å ytterligere øke verdien til kundene. Selskapet ble stiftet i 1999 og har kontorer i Halden, Oslo og Stockholm. 

 

Om Medius

Medius kobler fakturafangst, behandling og betaling – for å erstatte bekymring og undring i håndteringen av mottatte fakturaer med ro og tillit. Medius går langt utover grunnleggende automatisering gjennom å bruke kunstig intelligens til å gjøre det meste av arbeidet – slik at fakturaer blir bekreftet, kodet og betalt; de som håndterer fakturaene får senket skuldrene, og bedriftene kan stole på budsjettene og prognosene sine. Medius har som mål å transformere utgiftshåndteringskategorien ved hjelp av automatisering og KI, og har mer enn 4000 kunder i 102 land og behandler 200 milliarder dollar i årlige utgifter gjennom systemet sitt. Gå til medius.com for å finne ut mer.