Karriere hos Logiq

Vi er i sterk vekst og ser alltid etter nye dyktige medarbeidere både innen salg, marked, utvikling og support.

Kanskje vi har en stilling som passer for deg?

 

Vi søker ny Sales Executive

Vi søker ny Sales Executive

Logiq vokser og søker en drivende Sales Executive med gode relasjonsskapende egenskaper og solid kommersiell forståelse. Som Sales Executive i Logiq vil du få en sentral posisjon i selskapet. Du vil få ansvaret for å vokse og videreutvikle en eksisterende portefølje av kunder, samt bidra til fremtidig vekst gjennom å etablere relasjoner hos nye kunder og partnere. Du vil jobbe tett med selskapets salgsavdeling og leveranse organisasjon. Arbeidsoppgavene vil være primært være å selge inn Logiqs produkter og løsninger. Videre skal du bygge egen kundeportefølje gjennom å etablere og videreutvikle sterke relasjoner med eksisterende og nye kunder. Du trigges av å identifisere og utvikle forretningsmuligheter, samt bidra til at Logiq vinner større strategiske avtaler og øker sine markedsandeler. I Logiq tenker vi team, og som Sales Executive skal du bidra til at hele salgsavdelingen når sine målsettinger gjennom å dele erfaringer og bidra med ideer og innspill mht nye produkter og tjenester. Vi tror du har god erfaring fra teknisk løsningssalg innen ERP-, logistikk eller workflowsystemer. Har du erfaring fra elektronisk dokumenthåndtering/EDI-løsninger er det en fordel. Videre er du god til å presentere, er tillitsvekkende og har en god IT-forståelse. Du må trives i rollen som rådgiver og selger på eksisterende kunder, samt som døråpner hos nye kunder. Det å arbeide strategisk med kunden, og gi gode råd for hvordan IT kan understøtte din kundes forretning faller naturlig for deg. Du kan vise til solide resultater, og er stolt av det. Du kommuniserer godt både på norsk og engelsk, skriftlig som muntlig. Du har gjerne en bachelorgrad eller tilsvarende innen økonomi eller IT. Ønskede personlige egenskaper:

 • Fremoverlent, med et brennende ønske om å lykkes i en karriere innen IT-salg
 • Sosial, utadvendt og strukturert
 • Planmessig og med høy gjennomføringsevne
 • Trives med hyppig kontakt med dine kunder både på telefon og i møter, initiativrik og drivende
 • Gode evner til å skape begeistring og entusiasme hos kundene
 • Evne til å jobbe selvstendig
 • Høy arbeidskapasitet og stå-på vilje, samtidig som du har solid stayer-evne i lengre og komplekse salgsprosesser
 • Motiveres og trigges til enda større innsats av å skape fornøyde kunder
  Vi tilbyr en svært spennende nøkkelposisjon i et spennende norsk selskap med Norden som hjemmemarked. Logiq er en fleksibel arbeidsgiver som er opptatt av videreutvikling av sine ansatte, både faglig og personlig. Vi tror du bor på strekningen Oslo – Halden, og vil være fleksibel i forhold til arbeidssted. Den rette kandidaten vil bli tilbudt gode konkurransedyktige betingelser. Ønsker du å vite mer om denne stillingen er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Compass ved Hanna Kaupang på tlf. 481 72 822, hk@compass.no eller Bjørn Erik Graff på tlf. 970 555 87, beg@compass.no. Alle henvendelser til Compass behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Er du klar for å søke på denne jobben i et selskap i vekst? Søknad og CV sendes inn snarest via søkeknapp på Compass sine sider.  I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader behandles fortløpende.   Logiq tilbyr
 • et meget godt arbeidsmiljø, uformelt og profesjonelt. Vi har godt kvalifiserte kolleger med lang erfaring innen sitt fagfelt. Du vil få gode muligheter for faglig utvikling.
 • en bransjeledende aktør som gir den rette muligheten til å jobbe med Nordens største bedrifter.
 • konkurransemessige betingelser som inkluderer, stor fleksibilitet, 6 ukers ferie, gode pensjons- og forsikringsordninger, inkl. helseforsikring.