Pressemelding: Ny CEO i Logiq AS

Pressemelding: Ny CEO i Logiq AS

Publisert 01.06.2021, 08:08

Styret i Logiq AS har utpekt Troels Hansen som ny CEO. Han tiltrer stillingen den 1. juni 2021. Troels kommer fra en posisjon som CEO for Logiq Sweden AB. Logiq AS nåværende CEO, Knut Rosness, går av med pensjon.  

”Styret er glad for å kunne presentere Troels Hansen som ny CEO. Som sjef for Logiq sin svenske virksomhet har han fått vist sine evner og skapt gode resultater for selskapet. Han er en sterk representant for Logiq sin kultur av entreprenørskap og kundefokus, og har de lederegenskaper som skal til for å videreutvikle Logiq i en ekspansiv periode i selskapets historie” sier Anders Idebøen, styreleder i Logiq.

”Styret vill också benytte anledningen til å takke Knut Rosness for hans gode arbeid som CEO gjennom de siste 8 år i Logiq. Knut vil ha en overgangsperiode for å bistå Troels fram til 31. juli” fortsetter Anders Idebøen.

”Det har vært en fantastisk tid i Logiq, og jeg er stolt og glad over å ha fått lede selskapet til en posisjon som en av Nordens ledende EDI-operatører. Nå er det tid for å levere stafettpinnen videre til Troels, som skal ta Logiq videre inn i neste utviklingsfase” sier Knut Rosness

Troels har hatt ansvaret for Logiq sin vellykkede EDI-introduksjon på det svenske markedet de siste fire årene. Han har etablert en lokal salgsorganisasjon og bygget et partnernettverk som har ledet til en rask økning av Logiq sine markedsandeler i Sverige. Samtidig har han utviklet og konsolidert Logiq Sweden sin posisjon som den svenske byggbransjens leverandør av kvalitetsikret produktinformasjon.

Troels har 15 års erfaring som leder fra både mellomstore og store selskaper og internasjonal konsern. Han har over 10 års ledererfaring med forretningsutvikling i det nordiske EDI-markedet og med produktinformasjon.

”Jeg er stolt og motivert for å få tillit som CEO i Logiq. Jeg har vært en del av Logiqs fantastiske utvikling de siste fire årene, og ser fram til å lede videreutviklingen av selskapet og fortsette ekspansjonen sammen med våre medarbeidere, kunder og eiere” sier Troels Hansen.

”Logiq er unikt velposisjonert og vil fortsatt være en pådriver for utviklingen av digitale handelsdokumenter i Norden og det øvrige Europa. Vi vil fortsette å utvikle våre digitale løsninger slik at vi også i framtiden vil ha markedets mest fornøyde kunder.”

Troels Hansen tiltrer som CEO 1. juni 2021. Han kommer også til å beholde posisjonen som CEO for Logiq Sweden AB og for forretningsområdet Finfo.

 

Om Logiq

Logiq AS er et av Nordens ledende IT selskap av skybaserte tjenester for formidling av elektroniske dokumenter. Selskapet har 65 medarbeidere på kontor i Halden, Oslo og Stockholm, har over 3000 kunder i Norden og omsatte i2020 for NOK 112 millioner

Logiq er et vekstselskap preget av entusiasme og optimisme. Selskapet opererer i et raskt voksende marked og tilbyr markedsledende produkter og tjenester som skaper store besparelser hos våre kunder. Høy kompetanse og best kundeservice er to faktorer som skiller oss fra konkurrentene.

 

For ytterligere informasjon, kontakt Logiq AS ved Troels Hansen, CEO, mobil +46 70 223 73 42, troels.hansen@logiq.se eller Anders Idebøen, mobil: +4795024538, anders.ideboen@logiq.no.
Se www.logiq.no for mer informasjon.

Troels Hansen
Knut Rosness