Logiqs integrasjon med Vince Butler

Logiqs integrasjon med Vince Butler

Publisert 23.01.2020, 00:00

Med en integrasjon med Vince Butler får man en overvåking av forretningskritiske prosesser og innhold, og varsling om feilsituasjoner i sanntid.


Med integrasjonen som nå er bygget opp mellom Logiqs distribusjon og Vince Butler, kan brukerne nå ha full oversikt og kontroll helt fra handelsdokumentets opphav til den er bekreftet levert til mottager.

 

Møt Vince Butler, en butler av 2020

Vince Butler er et system som er laget for å kunne overvåke kritiske prosesser og vise status på disse.
Applikasjonen kan integreres mot flere forskjellige ERP-systemer.
Vince Butler oppdager kritiske feil i det de skjer, og melder fra (om nødvendig) til rett person til rett tid. Den er ryddig, viser all informasjon i én applikasjon og fokuserer kun på det som er relevant.
Den overvåker både system og innhold, og lar seg integrere med bedriftens 3.partssystemer – og integrasjonene dem imellom.

Vince Butler vil kunne finne avvik internt i ERP-løsningen, samt i grunndata og forretningsprosesser som innkjøp, salg, produksjon og økonomi.

Vince Butler Dashboard

Med full kontroll i grensesnittet viser Vince Butler innen sekunder hva som er feilet. Når avvik eller feil oppdages, kan filene reprosesseres og korrigeres automatisk. En automatisk feilmelding blir sendt til den eller de personene som har behov for informasjonen. Med Vince Butler kan man identifisere feilen i sanntid.

 

Fordeler

  • Alt vises i én applikasjon
  • Fokuserer på det som er relevant
  • Overvåker system OG innhold
  • Forretningskritisk info i rett tid til rett mottaker i rett format.

 

Integrasjonen med Logiq

Integrasjonen mellom Vince Butler og  Logiq gir kundene fullstendig kontroll over status på sine handelsdokumenter, helt fra den oppstår til den er bekreftet levert til mottager. Eventuelle feilsituasjoner vil bli meldt til Vince Butler når de skjer og vises i eget grensesnitt.

Eksempel: Når fakturaen er sendt via Peppol mottar dere en kvittering fra mottakende aksesspunkt. Dersom den skal sendes via post får dere en kvittering på at den er levert til postbilen. Kundene har derfor hele tiden full kontroll og status i eget grensesnitt.

 

Om Vince

Vince ble dannet i 2010 av tidligere konsulenter fra Infor og Lawson, som kom sammen med ett mål i sikte: å gjøre ERP bedre.

Etter å ha jobbet med ERP-løsninger, spesielt Infor M3, i mange år, anerkjente de de vanligste utfordringene, samt muligheter for å gjøre M3 enda bedre og mer intuitivt.  Kombinasjonen av deres erfaring og kunnskap om avansert teknologi er bakgrunnen for at de utvikler en serie applikasjoner for å gjøre Infor M3 til den mest fleksible og brukervennlige ERP-løsningen på markedet.

Om Logiq

Logiq har 20 års erfaring og leverer skybaserte løsninger for håndtering av forretningskritiske data mellom over 3000 kunder og deres handelspartnere. Selskapet har 65 ansatte og kontorer i Halden, Oslo og Stockholm. Etter etableringen i 1999 har selskapet hatt en solid organisk vekst. Selskapet har nå også lansert en tjeneste for fakturafinansiering, LogiqPay.

Se en oversikt over alle Logiqs partnere her. 


Jeg vil vite mer om Vince Butler!

Skriv inn ditt navn, hvilket selskap du representerer, telefonnummer og e-post adresse, så kontakter vi deg!