Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Logiq Webinar – Fremtidens ERP

Detaljer

Dato:
12.11.2020
Tid
09:00 - 09:45
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Sted

Ved din skjerm

Arrangør

Logiq
Telefon:
941 34 300
Hjemmeside:
View Arrangør Website

Overgangen mot skybaserte ERP systemer pågår i stor utstrekning. Over 90 % av nye ERP implementasjoner hos mindre selskaper er i dag skybaserte. Også store selskaper med kompleks infrastruktur har i dag strategier med mål om en skybasert fremtid.

I september arrangerte vi et webinar om fremtidens ERP system. Denne gangen ønsker vi å gå dypere inn i systemintegratørenes rolle i forhold til skybaserte ERP system.

Jonas Andersson er en av Sveriges fremste uavhengige eksperter på ERP markedet. Som administrerende direktør for Herbert Nathan & CO, Skandinavis ledende rådgivere om forretningssystem, har han et unikt overblikk over utviklingen av ERP markedet.

Velkommen til et inspirerende og kostnadsfritt webinar med fokus på fremtidens ERP marked. Jonas Andersson, administrerende direktør på Herbert Nathan & Co, tilbyr 30 minutter fullt av trender, nyheter og fremtidsspaning.


Her kommer du til platformen for å delta på webinaret.


  • Hvordan påvirkes systemintegratørenes rolle, kortsiktig og langsiktig, i en skybasert fremtid?
  • Hvilke utfordringer vil systemintertørene møte, og hva blir er vinnende strategi når markedet forandres?

Via lenken nedenfor får dere mulighet til å se vårt tidligere webinar med Jonas Andersson der fremtidens utfordringer og muligheter rundt skybaserte ERP systemer ble gjennomgått.

Webinar 10. september, om fremtidens ERP. 

 

Jonas Andersson, VD Herbert Nathan & Co
Jonas Andersson har 30 års erfaring med forretningssystemer og har deltatt som konsulent og rådgiver i fler enn 400 anskaffelser og installasjoner i mange ulike bransjer. https://www.herbertnathan.com/sv/

 

 

    Navn på deltager *

    Deltagers e-post *

    Firma *