Selskapet

Logiq leverer sky-baserte løsninger for håndtering av forretningskritiske data mellom våre kunder og deres handelspartnere. Vi utveksler i dag elektroniske faktura, ordre, bekreftelser, kataloginformasjon og beslektede handelsdokumenter i et globalt nettverk av mellom mer enn 100 000 selskaper og er en betrodd leverandør til et stort antall kunder.

Vår distribusjon av fakturaer er verdt over NOK 225 milliarder årlig.

Logiq leverer også tjenester innen vareinformasjon, og sørger for at 3 millioner varer med korrekt informasjon, bilder og priser flyter mellom et stort antall bedrifter innen seks bransjer i Skandinavia.

Logiq har alltid hatt fokus på kundene. Vår målsetting er å være best på kundeservice. Selskapets 65 ansatte er kvalifiserte og høyt utdannede med lang erfaring innen sitt fagfelt. Logiq har en stabil kjerne av medarbeidere som har utviklet sin sterke kompetanse over flere år med kontinuerlig forretningsutvikling. Her er en nærmere presentasjon av ledelsen, salg/marked og service desk.

Logiq har et strategisk fokus på samarbeid med kunder og partnere. Sammen med våre partnere tilbyr Logiq tjenester innenfor hele verdikjeden. Her er en nærmere presentasjon av våre partnere.

Selskapet ble etablert i august 1999. Vår vekst har i hovedsak vært organisk, men også inkludert noen oppkjøp, blant annet av EE-nett AS i 2009 og Finfo Information AB i 2009.

Vi opplever god etterspørsel etter våre tjenester, og omsatte 2017 for 91 M NOK og har en AAA-rating fra Dun&Bradstreet.