Polaris Media ASA

Polaris Media ASA

Polaris Media er Norges nest største mediahus, med over 75 selskaper tilknyttet konsernet og en omsetning på 1,7 milliarder kroner.

Polaris Media har en visjon om å høyne den elektronisk andelen faktura, og ønsket en mer effektiv og sikrere elektronisk fakturaløsning.

 

«Logiq fikser det hvis det oppstår problemer»

Polaris Media er Norges nest største mediahus, med over 75 selskaper tilknyttet konsernet og en omsetning på 1,7 milliarder kroner. De har en visjon om å høyne den elektronisk andelen faktura, og ønsket en mer effektiv og sikrere elektronisk fakturaløsning.

«Logiq har vist seg å være en fleksibel og løsningsorientert partner, som forstår våre utfordringer og bidrar med gode løsninger på de problemene som dukker opp. De har evnen til å snu seg raskt rundt og stiller opp ved behov. De har også evnen til å tenke nytt og innovativt, og er alltid tilgjengelig. Vi er svært fornøyde med samarbeidet og kan trygt anbefale Logiq.» Knut Barbala, Controller BPR, Polaris Media

Logiq vant kontrakten med Polaris Media i 2015, og allerede få uker etter oppstart hadde man økt andelen elektroniske faktura med over 5%.
For mer info om Polaris Media, se www.polarismedia.no