Motek: Logiq har god kundeservice

Motek: Logiq har god kundeservice

Logiq samler all trafikk for Motek!

 

Motek sender ut et stort antall fakturaer hvert år, og hadde behov for en leverandør som kunne håndtere disse. Uansett hvilken vei mottaker skal nås kan vi rute alle våre utgående fakturaer en vei til Logiq. Tidligere har vi måttet håndtere all meldingsutveksling selv, med Logiq kan vi i dag samle all kommunikasjon gjennom en kanal.

Vi er nå igang med prosjekter for all annen kommunikasjon med kunder og leverandører, og vi ser på Logiq som en selvsagt samarbeidspartner på dette området. Logiq har også vist seg å være konkurransedyktig på pris.

Meget god kundeservice

Normann Støylen, logistikk og IT-sjef hos Motek AS sier: Samarbeidet med Logiq kundeservice og konsulenter er tett og godt med hurtig oppfølging.

 

Som kunde får du en følelse av å bli tatt godt vare på! Vi ønsker å utvide samarbeidet med Logiq, og kan bare anbefale dem til andre!

 

Om Motek

Motek er den ledende, landsdekkende samarbeidspartneren for bygg og anlegg.  Som direkte leverandør av produkter og tjenester, med vekt på kvalitet i alle ledd, har Motek stort kundefokus og høy servicegrad.