Logiq vant rekordstor kontrakt med Brødrene Dahl

Logiq vant rekordstor kontrakt med Brødrene Dahl

 

Logiq sin kompetanse innen EDI og efaktura gir oss bedre mulighet til å konsolidere print og EDI-forsendelser

«Ved å drive gjennom en enda større andel fakturaer fra print til EDI, vil vi kunne få vesentlige besparelser i forhold til dagens ordning» sier Pål Ramm, kredittsjef i Brødrene Dahl.

 

Det var en svært vellykket start på samarbeidet med oppstart av print den første uken i februar, som planlagt.

«Kontrakten på 20 millioner kroner er vår største noensinne» sier salgssjef Roland Al-Harbi. Salgsansvarlig Trine Skogsberg fortsetter: «Dette bekrefter at Logiq er en ledende aktør i Norge innen vårt tjenesteområde. Vår evne til å finne gode løsninger på komplekse utfordringer for kundene bærer frukter når vi vinner dette anbudet.»

 

Fokus på partnerskap

 

Kontrakten med Brødrene Dahl ble vunnet i samarbeid med vår partner AdvenIT, som leverer løsninger innen kundekommunikasjon, dokument og integrasjonsløsninger.

«Logiq har strategisk fokus på partnerskap. Vi arbeider tett med partnere som er spesialister som oss selv og som er «best in class» på sine områder» sier Roland Al-Harbi.

Brødrene Dahl AS ble etablert i 1917 og er landets ledende leverandør av tekniske produkter innenfor fagområdene VVS, VA og Industri. Bedriften har ca. 1500 medarbeidere i 2015 og en årsomsetning på ca. 6 milliarder kroner.

Ansatte hos Logiq, Trine Skogsberg, Elisabeth Kielland på Servicedesk og Roland Al-Harbi.
Her ser vi Trine Skogsberg, Elisabeth Kielland på Servicedesk og Roland Al-Harbi.

Saken ble dessuten dekket av lokalavisen Halden Arbeiderblad, les artikkelen her.