Elkjøp Nordic: Logiq i verdensklasse

Elkjøp Nordic: Logiq i verdensklasse

Logiq har vært leverandør av ulike tjenester innen fakturadistribusjon hos Elkjøp siden 2009. 

Over årene har vi derfor bygd opp et godt, trygt forhold der vi kan gjøre hverandre gode. Vi deler flere av de samme visjonene og har derfor en felles forståelse av mål og ønsker for fremtiden. 

Elkjøp Nordic er dessuten en kunde av Logiq innenfor flere av våre tjenester, som LogiqRMA. Dette er en web-basert løsning for effektiv elektronisk håndtering av reklamasjoner – kreditering, reparasjon eller ombytte av defekte varer mellom kunde, butikk, kjede, verksted, leverandør og transportør.

Logiqs tjenester

I 2014 valgte de Logiq som aksesspunkt for inngående faktura. Deretter ønsket Elkjøp i 2017 at Logiq skulle etablere utsendelse av elektronisk faktura fra deres SAP løsning til alle kunder i alle land der Elkjøp er representert – en svært krevende oppgave.

Elkjøp ønsket videre å starte en prosess med inngående faktura fra alle sine leverandører. Dette for å kunne effektivisere fakturaflyten ved å motta elektroniske fakturaer direkte inn i sitt system.

Logiq har levert prosjektledelse, koordinering og implementering av disse løsningene.

 

Om Elkjøp Nordic

Elkjøp Nordic AS er et norsk selskap med hovedkontor i Oslo som eies av Dixon Stores Group Retail Norway AS, som igjen er eid av DSG International. Selskapets butikker i Sverige og Danmark går under navnet Elgiganten. I Finland er det under navnet Gigantti, på Island Elko, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland. Med datterselskapene over hele Norden er det totalt over 10 000 engasjerte sjeler for å ha klodens mest fornøyde kunder. I Norge er det rundt 4000 såkalte elkjøpere, fordelt på 139 butikker over hele landet. 

Elkjøps visjon er “to give everybody the amazing world of technology”. For deres samfunnsansvar oversettes det til å bety at de skal jobbe for at alle skal kunne ta del i den teknologiske utviklingen i samfunnet. De vil med dette være med å bidra til å hindre digitalt utenforskap. Ansvarlig er en av Elkjøps tre verdier, likt Logiq. De jobber for å bli litt grønnere hver dag, og bidrar til både egne og globale mål for en mer bærekraftig hverdag.