Bertel O. Steen velger Logiq

Bertel O. Steen er en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. De håndterer en stor mengde handelsdokumenter, bl.a for deres innovative tjenester som bildeling og online leasing. For deres inngående faktura krevdes det hjelp for å effektivisere arbeidet. Et av problemene var at referansene kunne være plassert … Fortsett å lese «Bertel O. Steen velger Logiq»

Byggmakker AS

Byggmakker er ledende innen elektronisk samhandling i bransjen Kristin Haugland, EDI IT ansvarlig på Byggmakker, sier at de forsøker å jobbe elektronisk i alle ledd i alle prosesser. I dag er Byggmakker 100% oppe på EDI faktura fra leverandør, 95% på EDI faktura ut til kunde. Andel bestillinger og bekreftelser på EDI har hatt en … Fortsett å lese «Byggmakker AS»

Europris: Innføring av EHF-faktura en stor suksess

Thor Chr. Munkeboe-Nygaard, leder for ERP på Europris’ IT-avd. trekker stadig frem servicenivået ved Logiq som svært høyt, fra salg til servicedesk, utviklere og prosjektledere. Dette er vi i Logiq svært stolte av og god kundeservice er noe vi til enhver tid etterstreber.  

Optimera: «Logiq ga oss stålkontroll»

Logiq er tjenesteleverandør for Norges største byggevarehandelskjede, Optimera. Vi håndterer all utgående trafikk samt print, og har siden starten også overtatt all inngående trafikk av elektroniske handelsdokumenter ved også å være deres inngående aksesspunkt. Ende-til-ende kontroll på fakturaflyt «Optimera hadde dårlig kontroll på utgående faktureringsrutiner, noe som medførte mye manuelt arbeid og lange og tidkrevende … Fortsett å lese «Optimera: «Logiq ga oss stålkontroll»»

Polaris Media ASA

Polaris Media har en visjon om å høyne den elektronisk andelen faktura, og ønsket en mer effektiv og sikrere elektronisk fakturaløsning.   «Logiq fikser det hvis det oppstår problemer» Polaris Media er Norges nest største mediahus, med over 75 selskaper tilknyttet konsernet og en omsetning på 1,7 milliarder kroner. De har en visjon om å høyne … Fortsett å lese «Polaris Media ASA»