Vipps eFaktura avvikles

Vipps eFaktura avvikles

Publisert 05.12.2022, 10:43

Vipps har de siste årene tilbudt en tjeneste mot bedrifter og fakturautstedere under konseptnavnet «Vipps eFaktura», hvor selskapet både har tilbudt adgang til eFaktura som Forhandler og har hatt et dedikert grensesnitt (innsender-API) for innsending av fakturakrav. Denne tjenesten vil legges ned 1. mai 2023, og kunder tilknyttet tjenesten må migrere til alternativer.

En rekke selskaper har benyttet tjenesten til Vipps for enkel distribusjon av eFaktura, og også Logiq har tilbudt denne tjenesten til sine kunder. De av våre kunder som har benyttet løsningen er informert, og migrering til alternativ løsning er planlagt ferdigstilt i god tid før Vipps eFaktura avvikles.

Selv om Vipps nå velger å avvikle rollen som Forhandler og innsender av eFaktura, vil Vipps fortsatt være tilknyttet eFaktura som behandlingsflate for visning og behandling av regninger. Avviklingen påvirker derfor ikke sluttbrukernes løsning i Vipps-appen for å betale eFaktura, eller løsningen med å skanne og betale papirfaktura.

Logiq tilbyr de rette løsningene for Avtalegiro og eFaktura mot operatøren av eFaktura (Mastercard Payment Services).

Dersom ditt selskap i dag benytter Vipps eFaktura og trenger bistand til å flytte til ny løsning: ta kontakt med salg så vil vi hjelpe deg!