Logiq Partnerdag 2022

Logiq Partnerdag 2022

Publisert 25.05.2022, 13:32

Logiq Partnerdag kunne endelig arrangeres igjen, etter tre års opphold. Vi kunne ønske våre gjester velkomne til Scandic Laholmen Hotell i vakre Strømstad, for en dag sammen med fokus på samarbeid.

Partnerskap – avgjørende for suksess

Jon Kalnes, Integrasjonspartner.

Troels Hansen, administrerende direktør i Logiq, ønsket alle deltakere velkommen og presenterte første taler for dagen; Jon Kalnes, salgssjef på Integrasjonspartner BITS AS. Jon presenterte deres software løsninger for å automatisere og strømlinjeforme handels- og logistikk prosesser. Integrasjonspartner BITS inngikk et partnerskap med Logiq i november 20202, og Jon la vekt på hvordan et nært samarbeid er avgjørende for suksess.

 

Samarbeid med fokus på kunden

Lena Magnberg, Pengvin Affärssystem.

Lena Magnberg, partner relations manager på Pengvin Affärssystem entret deretter scenen for å snakke om PengVins fremgang på markedet. Ved å samarbeide med Logiq for å skape flere salgskanaler og et bredere tjenestetilbud med smarte løsninger, har de styrket sin posisjon og knyttet kundene deres nærmere.  En av disse kundene er Skene Järn, grunnlagt for over 90 år siden med flere lokasjoner i sør-Sverige. Sven Örnell, IT sjef i Skene Järn, har jobbet i selskapet i nært 40 år og har vært involvert i hele prosessen og sett den positive utviklingen. Fra å manuelt scanne inn leverandør fakturaer og å sende store kvanta av kundefaktura som brev har de nå økt kvaliteten av deres prosesser via digitalisering, noe som resulterer i besparinger både i tid og ressurser. Skene Järn benytter flere av Logiqs tjenester, og med samarbeider med PengVin fortsetter deres reise.

 

 

 

Ny kundeportal og oppdateringer om tjenester

Martin Børke, Logiq.

Etter en deilig lunsj pause, tok vi igjen våre plasser og Martin Børke, Produkt- og Markedsdirektør i Logiq, ga et innsyn i Logiqs ulike tjenester. Blant andre nyheter, så var to av våre nyeste produktlanseringer fremhevet; Dokumentkontroll og Logiq Loop. Martin ga også en oppdatering på utviklingen av Logiqs nye kundeportal, som til nå er lansert til ca 300 brukere og som vil fortsette å bli rullet ut til alle våre kunder. Den nye portalen er raskere, mer effektiv og har gjennomgått en betydelig «facelift».

 

 

I selskap med gode partnere

Hovedgrunnen for å samles slik er for å vektlegge viktigheten av gode samarbeid – for å fortsette veksten og å oppnå mer suksess sammen. Gruppediskusjoner om hvordan vi sammen kan tilrettelegge for våre kunder i et felles marked var svært nyttig. Dette inkluderte både diskusjoner om nye tjenester og om hvordan vi kan styrke samarbeidet enda mer. Diskusjonene ga oss mye verdifull input, som vi vil ta med oss videre.

 

 

 

Markedsoppdatering

Andreas Bye, Logiq.

Neste på programmet var Andreas Bye, prosjektleder på Logiq. Andreas har nylig blitt valgt som medlem av OpenPeppol Post Award Change Board (CMB).
Han snakket om nyheter, endringer og fremtidsutsiktene som tar plass i markedet for Peppol og EESPA, og introduserte også konseptet for Continuous Transaction Control (CTC), som er på vei til å bli utbredt i Europa. 

 

 

 

 

 

 

 

Årets Partner

Nomineringen av Årets Partner har blitt et fast og spennende innslag på vår Partnerdag, og dette år var intet unntak. Johan Gren, senior sales manager på Logiq, åpnet den gyldne konvolutten og lese motiveringen

«Gjennom hardt og målrettet arbeid, felles opplæring og kundeaktiviteter som har resultert i en jevn flyt av business, kårer vi Årets Logiq Partner 2022: EXSITEC!» 

Erik Ahlepil & Olle Oreland, Exsitec.

Erik Ahlepil og Olle Oreland fra Exsitec ble ønsket velkommen til scenen for å motta blomster, gave og en statuett. Vi ser frem mot enda et år med mange aktiviteter sammen.

Kvelden ble deretter kicket i gang med underholdning fra stand up komiker Zahid Ali. Det ble en festlig kveld, og vi i Logiq var svært fornøyde med et suksessfylt arrangement. En herlig stemning med mange gode og givende samtaler oppsummerer Logiq Partnerdag 2022.