Med Logiq på Enoro Brukarmøte 2018

Med Logiq på Enoro Brukarmøte 2018

Publisert 31.08.2018, 12:49

Gode kundeopplevelser

Dette var hovedbudskapet for årets Enoro Brukarmøte, og det var også dette som ble trukket frem av flere av deltakerene som grunnen til at de var der. Logiq var glade for igjen å delta.

Enoro har etter 25 år kommet opp med et konsept som fungerer, som trekker svært mange deltakere. De vi snakket med trakk frem «nye funksjoner», «se hva som kommer», «trender og nyheter» og det sosiale ved å treffe «kolleger på tvers» som grunner til å møte opp år etter år på denne brukerkonferansen.

Konkurranse på Logiqs stand

Multikanal

Vi var der for å promotere vår tjeneste, en løsning som kan forenkle hverdagen for alle som jobber med fakturering. Det var flere som kom innom vår stand som kunne bekrefte at de bruker flere aktører for flere tjenester. Det er dette Logiq Multikanal vil kunne forenkle – dere sender alle filer til oss, vi fordeler ut via EHF/print/e-post mm. På den måten er du sikret at dine kunder mottar fakturaene på den måten som passer dem.

Om Hansen Technologies og Enoro

Enoro-konsernet støtter hele spekteret av energimarkedet – inkludert strøm, gass, fjernvarme, fjernkjøling og vann. Enoro ble i 2017 oppkjøpt av det internasjonale firmaet Hansen Connect, og vi spurte sales manager Stian Lunde Njøsen hos Enoro om hva det har hatt å si for Enoro, og hvordan fremtiden ser ut.

 

Stian Lunde Njøsen og Renate Rykkje Thoresen
Stian Lunde Njøsen og Renate Rykkje Thoresen

Han uttalte at Hansen Connect er et stort internasjonalt og industrielt selskap, som eier livet ut. Det er betryggende at de tenker langsiktig og vil være med på at Enoro vokser. Energi utgjør en stor del av omsetningen, og det er derfor Enoro samsvarer med Hansens strategiske satsing.

I første omgang ser vi på Norden som marked, og videre Europa. Det som er unikt for Norge er at det er masse, men mindre leverandører. I Europa ser man heller få og større aktører. Her i Norge har Enoro en etablert og viktig rolle i bransjen, med en markedsandel på 45 % for kundeinformasjonssystem til energibransjen i Norge (unike målepunkt).

Mange kontakter knyttes.
Mange kontakter knyttes.