Malorama utvider samarbeidet med Logiq

Malorama utvider samarbeidet med Logiq

Publisert 06.03.2018, 12:39

Malorama AS er Norges ledende kjede innen maling, gulv og tapeter

Nå velger de å utvide samarbeidet med Logiq, som fra tidligere leverer deres inngående leverandørfakturaer. Vi konverterer og formidler i riktig format til mottaker via direkte kundeforhold, eller via samtrafikk*.

EDI-formidling gjør at kunden kun forholder seg til ett format, noe som igjen gir raskere og mer kostnadseffektive implementeringer.

Full tillit til Logiq

Malorama gir nå Logiq full tillit til å levere alle kjedens kundefakturaer. Kanaler som skal brukes til levering er e-post med vedlagt faktura, samt fysisk utskrift av faktura, sentral fakturaprint

Å behandle alt arbeid med papirfakturaer internt innebærer mye manuelt arbeid – de skal skrives ut, legges i konvolutter og sendes ut med posten. Dette er en lite effektiv og dyr prosess. Med Logiq som din distributør av faktura kan du med et tastetrykk oversende alle dine fakturaer elektronisk til oss, så fikser vi dette for deg.

 


* Samtrafikk.no er et norsk forum for samtrafikk, som jobber for økt samtrafikk mellom meldingsaktører. Medlemmene håndterer cirka 90 prosent av alle elektroniske handelsdokumenter som utveksles mellom bedrifter i Norge. Samtrafikk.no gjør at nettverket av bedrifter som benytter disse formidlerne knyttes tettere sammen og at forsendelse av e-handelsmeldinger skjer effektivt mellom nettverkene. Dette senker terskelen for bruk av e-handel, gir større utbredelse og større forutsigbarhet for kundene.