Holte og Logiq inngår partneravtale

Holte og Logiq inngår partneravtale

Publisert 06.01.2020, 00:00

Etter mange år med godt samarbeid og flere innovative prosjekter, ønsker Holte og Logiq å knytte enda sterkere bånd.

Selskapene ser store synergier og fremtidige muligheter gjennom de prosjektene som er gjennomført, og har derfor formalisert samarbeidet i form av en Partneravtale.

 

Samarbeidspartnere

Sammen med Gausdal Landhandleri ble Holte og Logiq nominert til Byggevarehandelens innovasjonspris høsten 2019. Dette var et samarbeidsprosjekt mellom tre parter, som alle er opptatt av den digitale utviklingen av byggevarehandelen.

Digital byggevarehandel er en løsning der entreprenør og byggmester kan bestille varer direkte fra eget system. Løsningen ble lansert i januar 2019 og er et resultat av godt samarbeid mellom Gausdal Landhandleri, Holte og Logiq. Det er Logiq som håndterer all informasjonsflyt mellom partene. For å ivareta informasjonsbehovet benyttes NeB Supply Material, som er det nyeste formatet med den største informasjonsbredden for bransjen.

 

Effektiviseringen av den digitale byggevarehandelen som ble gjort i sammen med Logiq og Gausdal Landhandleri viser hva bruk av åpne standarder og samarbeid kan utrette. Vi opplever en enorm interesse fra de andre aktørene i byggevarehandelen for å ytteligere revolusjonere måten vi handler byggevarer på

Aleksander Bjaaland, adm. dir i Holte

 

Logiq skal kunne tilby våre kunder de mest innovative og nyskapende tjenestene og produktene. I byggebransjen har vi valgt å formalisere vårt samarbeide med Holte, da vi sammen kan levere bedre tjenester og produkter som vil kunne optimalisere verdikjeden, spare penger for våre felles kunder og bidra til å digitalisere byggebransjen.

Knut Rosness, adm.dir. i Logiq AS

 

Fra venstre, Aleksander Bjaalnd og Harald Rosingaunet fra Holte, Knut Rosness og Andre Mamelund fra Logiq.
Fra venstre: Harald Rosingaunet og Aleksander Bjaaland fra Holte, Knut Rosness og Andre Mamelund fra Logiq.

 

Om Holte

Basert på mer enn 40 års erfaring, har Holte utviklet markedets mest kostnadseffektive og brukervennlige løsninger for små, mellomstore og store bedrifter. De er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Deres hovedstyrke er lang og bred bransjeerfaring i kombinasjon med faglig og teknologisk spisskompetanse. De er lokalisert i Oslo, Trondheim, Tønsberg og Gdansk (Polen), med hovedkontor på Skøyen i Oslo.

Om Logiq

Logiq har 20 års erfaring og leverer skybaserte løsninger for håndtering av forretningskritiske data mellom over 3000 kunder og deres handelspartnere. Selskapet har 65 ansatte og kontorer i Halden, Oslo og Stockholm. Etter etableringen i 1999 har selskapet hatt en solid organisk vekst. Selskapet har nå også lansert en tjeneste for fakturafinansiering, LogiqPay.

 

Se en oversikt over alle Logiqs partnere her.