Spar tid med Logiq Dokumentkontroll

Spar tid med Logiq Dokumentkontroll

Publisert 12.12.2019, 00:00

Logiq tilbyr nå våre kunder en ny tjeneste, Logiq Dokumentkontroll. Ved å identifisere avvikene med Logiq Dokumentkontroll, kan bedriften automatisere evt. krav til innhold i f.eks. fakturaene.

Slik kan behandlingstiden på fakturaene i bedriften går drastisk ned!

Det finnes en del informasjon i faktura og ordre som ikke er påkrevd i lovgivingen, men som kunden ønsker skal være med i dokumentet for å forenkle behandlingen i sine interne prosesser. Logiq Dokumentkontroll er tjenesten som validerer opplysninger i bedriftens innkommende dokumenter, basert på bedriftens egne behov.

 

Spar tid med mindre manuell korrigering

Med Logiq tjeneste Dokumentkontroll kan automatisering være løsningen når en av disse spørsmålene stilles: Logiq Dokumentkontroll

  • Er det et prosjektnummer med i dokumentet, og er det korrekt og gyldig?
  • Er leverandøren godkjent, og har de tillatelse til å bestille til dette prosjektet?
  • Hvilken butikk er mottaker av ordren?
  • Er ordrenummeret utfylt?
  • Er referansene korrekt utfylt?

 

Kontroll på selskapets egne behov

Med en effektiv avvikshåndtering forenkler Logiq prosessen når en faktura ikke har den informasjonen i dokumentet en har behov for. Bedriften selv legger premissene for hvordan Logiq Dokumentkontroll skal fungere best for dem:

  • Dokumentet kan stoppes og gjøres tilgjengelig i Logiq Customer Portal slik at en kan påføre informasjon selv før den sendes til eget system.
  • Dokumentet kan stoppes og sendes i retur til avsender med informasjon om hva som må rettes og sendes på nytt.
  • Dokumentet kan sendes gjennom, men det er markert i dokumentet hva som er feil. Det varsles til utsteder om feilene, med en oppfordring om at dette ønskes endret til neste gang.

 

Les mer om Logiq Dokumentkontroll. 

Med en automatisert fakturaflyt gjennom Logiq kan du effektivisere din bedrift og minske det manuelle arbeidet, og antallet feilaktige ordre til et minimum.

 


Kontakt oss for å vite mer om hvordan Logiq kan hjelpe deg å sende og motta handelsdokumenter – smartere, raskere og tryggere.