Fakturasalg via LogiqPay i Xledger

Fakturasalg via LogiqPay i Xledger

Publisert 04.09.2019, 00:00

Fakturasalg via LogiqPay er nå tilgjengelig i økonomisystemet Xledger. Dette er det første samarbeidet med et regnskapssystem som blir klart for denne tjenesten.

Fakturasalg via flere regnskapssystemer vil også komme, så nyheter vil bli sluppet løpende.

 

Enklere blir det ikke!

Når dere fakturerer i Xledger velger dere de fakturaene dere ønsker å selge. Kostnaden blir umiddelbart presentert.
Salget bekreftes, og fakturaene distribueres deretter på vanlig måte. Dere vil motta betalingen inn på konto dagen etter, og oppgjøret bokføres automatisk i Xledger. Om dere gjør utvalget innen klokken 09:30 vil pengene være inne på konto allerede samme dag!

Digital avtalesignering er også tilgjengelig direkte fra grensesnittet i Xledger.

 

Fordeler med fakturasalg

Når dere selger fakturaen overtar vi fordringen, risikoen og følger opp betalingen. Dette sett i motsetning til andre finansieringsformer som f.eks. kassekreditt, der avsender beholder både risiko og ansvaret for innbetaling.

Fakturasalg styrker likviditeten og gir dere rask tilgang til kapital. Du velger hvilke fakturaer du vil selge, eller setter egne kriterier for hvilke fakturaer som skal selges automatisk i den tidsperioden du selv definerer.

 

Hvorfor vente 30, 60 eller 90 dager på innbetaling av en faktura?
Med LogiqPay har dere muligheten til å få pengene på konto i morgen.

 

Med fakturasalg får du som kunde forutsigbarhet, transparens og innsikt i hvilke fakturaer som blir finansiert. Du kan når som helst gå inn i tjenesten og tilpasse avtalen, legge til eller fjerne fakturaer du ønsker å selge.

Det er ingen faste kostnader eller binding knyttet til finansieringsavtalen med LogiqPay.

 

Om Xledger

Xledger er et forretningssystem i skyen med alt-i-ett-system. Forretningssystemet har funksjonalitet innenfor flere områder, blant annet regnskap, timeføring, lønn, CRM, bank og fakturering.

Selskapet ble opprettet i 2000 og ble bygget fra bunnen av på internett. Det at Xledger er bygget for en digitalisering og automatisering fra starten av gir dem et stort fortrinn i markedet. I dag leverer Xledger et av de mest ressursbesparende løsningene i markedet.

Bli kunde av LogiqPay i dag, og selg fakturaene deres til priser og vilkår som er blant de absolutt beste på markedet!

Bedre likviditet gir flere muligheter.