Bedre likviditet med LogiqPay fakturasalg

Bedre likviditet med LogiqPay fakturasalg

Publisert 26.03.2020, 00:00

Vi er nå inne i en utfordrende tid på alle måter, og særlig for mange små og mellomstore bedrifter er dette tiden der behovet for likviditet er stort.

Et tillegg til Logiqs utvalg av tjenester, er LogiqPay Fakturasalg. Logiq tilbyr nå alt fra konvertering, distribusjon, finansiering og inkasso av fakturaen.

 

Små og mellomstore bedrifter

LogiqPay Fakturasalg er en tjeneste for å hjelpe små og mellomstore bedrifter og gründere. I følge SSB er over 99 prosent av norske bedrifter SMB’er med under 100 ansatte. De står for nær halvparten av den årlige verdiskapingen i landet, nær 700 milliarder kroner.

Én av tre små bedrifter mangler penger til å betale regninger som forfaller om kort tid, viser NHOs ferske undersøkelse.

 

Fakturasalg

LogiqPay kan være tjenesten som løser utfordringene som vil oppstå. Ved å unngå å vente på kredittider på 30 – 90 dager, kan dere heller motta penger på konto i morgen. LogiqPay er helautomatisert, fleksibelt, uten bindinger og lar seg enkelt integrere i økonomisystemet. Dette gir dere rask tilgang til kapital, som vil bidra til å styrke likviditeten.

Du velger ut hvilke fakturaer du vil selge, eller setter egne kriterier som et gitt beløp basert på kapitalbehov eller tidsintervall. Når dere selger fakturaen overtar vi fordringen, risikoen óg følger opp betalingen.

 

 

Kunder av Logiq

De som allerede er kunder av Logiq kan koble denne tjenesten for fakturasalg direkte til den distribusjon av fakturaer Logiq allerede leverer.

Hvilke fakturaer som skal selges bestemmer du selv ved å identifisere ditt kapitalbehov, perioden og hvilke fakturaer du ønsker å selge. Etter at du har godkjent innstillingene kan du bare fortsette den vanlige faktureringen. Fakturaer vil bli solgt til markedets beste betingelser, helt i henhold til dine preferanser.

 

Løsninger for alle

LogiqPay Basic passer selskap med mindre fakturavolum som vil selge fakturaer sporadisk, eller etter behov. Du laster enkelt opp originalfakturaen du ønsker å selge, og signerer med BankID. Oppgjør er på din konto senest neste virkedag. Fakturaen som skal selges må ikke sendes til kunden – det gjør vi!

Bli kunde og selg deres fakturaer til markedets beste betingelser!

Vår fakturaportal, LogiqPay Invoice Portal, er laget for de som er pålagt å sende fakturaer via Peppol nettverket, og som kun har et behov om å sende et mindre antall fakturaer.

Det er enkelt å bli kunde, slik at dere kan sende en faktura i riktig format for Peppol.