Medius ble Årets Partner på Logiq Partnerdag

Medius ble Årets Partner på Logiq Partnerdag

Publisert 30.05.2018, 00:00

I år, som de to forestående årene, ble Logiq Partnerdag arrangert i Strømstad.

Det var herlig å kunne tilbringe en av årets varmeste dager i den svenske skjærgården. Her ble det godt med faglig påfyll, nyheter, inspirasjon og sosialisering.

Fokuset var i år  «Relasjoner og synlighet – sammen er vi sterkere».

Deltakere fra partnere og Logiq.
Deltakere fra partnere og Logiq på Logiq Partnerdag

Årets konferansierer og, for anledningen, kapteiner Trine Skogsberg og Renate Rykkje Thoresen viste oss vei. Andreas Parback fra Logiq Sverige deltok også fra Restaurant Park, der konferansen fant sted.

Renate Rykkje Thoresen og Trine Skogsberg fra Logiq ønsker velkommen ombord.
Renate Rykkje Thoresen og Trine Skogsberg fra Logiq ønsker velkommen ombord.

Høydepunktet for mange er utdelingen av Årets Partner, som i år gikk til Medius AS.

 

En bedre dag på jobben med smartere bruk av LinkedIn

Edgar Valdmanis holdt et interessant foredrag som det var mye å lære av. Vi hadde dessuten gleden av å kunne gi ut et eksemplar av hans bok «Bedre Nettverking på 1-2-3» til alle deltakerne. Denne kan vi anbefale på det varmeste!

Edgar Valdmanis med hans bok Bedre Nettverking på 1-2-3.
Edgar Valdmanis med hans bok Bedre Nettverking på 1-2-3.

Hans mål for denne mini-workshopen var å vise hvordan en kan bruke LinkedIn som nettverksverktøy, samt å forstå hvordan LinkedIn kan hjelpe deg til å gjøre en best mulig jobb der du er i dag.

Dette er en motsetning til hva mange tror LinkedIn først og fremst brukes til; jobbsøking. Det er bare 20 % av brukerne som er aktive jobbsøkere, de øvrige er der for å bygge forretningsnettverk.

Et av Edgars råd for å optimalisere profilen på LinkedIn var å bruke et profesjonelt bilde. Dette passet spesielt godt denne dagen, da vi kunne tilby  en profesjonell fotograf som fotograferte deltakerne under hele formiddagen. Vi forventer derfor nye profesjonelle, flotte profilbilder på deltakernes LinkedIn profiler fremover!

 

Et innblikk i Logiqs Premiumtjenester

Logiq’erne Thomas Nakken, Andre Mamelund og Andreas Johansson holdt et interessant innlegg om et nytt satstingsfelt for Logiq, våre premiumtjenester. Også administrerende direktør Knut Rosness var innom dette feltet i sitt innlegg.

De kunne gi lytterne et innblikk i tjenesten de utformer for tiden, en ny måte å muliggjøre innsikt for våre kunder, BI analyse. Logiq gjør dette basert på kjøp- og salgsinnsikt, som vi allerede besitter i og med våre eksisterende tjenester. Dette kan føre til analyse av både kunder, kreditt og varer.

Andre Mamelund informerte om at Logiq er med på forvaltningen av EDI standarder i Norden med samarbeid med norske Virke, finske Rakennustieto og svenske Beast. Dette gir Logiq en solid posisjon og gir trygghet for våre kunder.

Logiq Validator er en tjeneste som også vil presenteres nærmere, men som allerede er mulig å oppsøke, via våre nettsider.  Dette er en tjeneste vi stolt presenterer, som en enkel test av dokumenter og tilgang til dokumentasjon.

  • Alltid tilgjengelig for test
  • Alltid gyldige versjoner
  • Raskere oppstart
  • Umiddelbar tilbakemelding

 

Presentasjon av LogiqPay

Anders Idebøen hadde til slutt ett innlegg om LogiqPay, firmaet Logiq har kjøpt opp som nylanseres nå under nytt navn. Han er alltid entusiastisk og brenner for det han formidler. LogiqPay ble grunnlagt i 2011, som Fakturabörsen, med målet om å forbedre vilkårene for fakturafinansiering og å gjøre det mer fleksibelt å selge fakturaer.

I dag har LogiqPay formidlet finansier over 2 milliarder SEK og lanserer nå en løsning for full integrasjon mot utgående fakturaflyt.

Anders Idebøen presenterer LogiqPay.
Anders Idebøen presenterer LogiqPay.
  • Pengene på konto neste dag
  • Finansierer løpende eller ved behov
  • Integrert med utgående fakturaflyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velfjortjent seier til Medius

Logiqs forhold til Medius er av forholdsvis ny dato, men samarbeidet utviklet seg raskt til et tett og nært partnerskap som er forankret i begge organisasjonene.

Logiq og Medius har dessuten integrert en felles systemløsning, noe som forenkler hverdagen for kunder og styrker samarbeidet. Medius er orientert mot store og krevende kunder, og leverer et av markedets beste løsninger innenfor sitt område.

I samarbeidet med Logiq er de et godt eksempel på at «sammen er vi sterke».

Representanter fra Medius AS, som mottar prisen for Årets Partner.
Representanter fra Medius AS, som mottar prisen for Årets Partner.

 

Så klart vi ikke bare kan ha faglig innhold på Logiq Partnerdag, og også i år ble det en skikkelig fest. Det startet med en konkurranse der lagene ga alt i innsats, utrolig gøy! Deretter tok vi båten over til Strømstad sentrum og Göstases, der det var nydelig sjømat og et fullspekket show.

Det ble dans og moro – og vi gleder oss allerede til neste år!

 

Full konsentrasjon og marinetema.
Logiq Partnerdag.
Sjømat fra den svenske västkusten.
Sjømat fra den svenske västkusten.
Logiq Partnerdag
När det är fest, så går vi till Göstases!